Resultaten voor amsterdam museum amsterdam

amsterdam museum amsterdam
Collectiecentrum Amsterdam Museum ARCAM.
Het Amsterdam Museum was al geruime tijd op zoek naar depotruimte voor de omvangrijke historische collectie en besloot tot nieuwbouw die behalve opslagruimten ook een restauratieatelier en multifunctionele werkruimten moest bevatten. Architect Wim Quist heeft een robuust bakstenen gebouw ontworpen en de verschillende componenten een duidelijk eigen karakter gegeven.
Amsterdam Museum YouTube.
8 years ago. Buurtwinkels: Markthallen Duration: 7 minutes, 36 seconds. 8 years ago. Buurtwinkels: Kattenburg en Wittenburg Duration: 7 minutes, 14 seconds. 8 years ago. This item has been hidden. Popular uploads Play all. Amsterdam Museum trailer Duration: 61 seconds.
Hotel NH Amsterdam Museum Quarter nh-hotels.nl.
NH Amsterdam Museum Quarter bevindt zich net buiten het centrum van Amsterdam, tussen een schilderachtige gracht en het beroemde Museumplein. We zitten op slechts 5 minuten wandelen van de belangrijkste winkelstraat van de stad, de PC Hooftstraat. Verder ligt de Heineken Experience op slechts 10 minuten.
Bezoek het Amsterdam Museum! Tours Tickets.
Wij bieden fantastische aanbiedingen op tours en attracties in Nederland. Door jouw Amsterdam Museum tickets te kopen via onze website garandeer je jezelf van toegang en geniet je ook van fast-track toegang tot deze fascinerende attractie. Bespaar geld en tijd en bestel je Amsterdam Museum kaartjes vandaag!
Rembrandthuis Museum het Rembrandthuis.
HET REMBRANDTHUIS VERNIEUWT! Steun het museum. WORD VRIEND: EXCLUSIEVE EVENTS EN VOORDELEN. Steun het museum. Over het museum. Museum Het Rembrandthuis. 1011 NK Amsterdam. 31 020 520 0400. Dagelijks geopend van 1000: uur tot 1800: uur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Overvol Amsterdam Museum wil uitbreiden of verhuizen Het Parool. Deel dit artikel.
Het is met de grote geschilderde portretten van het weeshuisbestuur een van dé hoogtepunten van het museum, maar de kamer heeft een probleem: bijna geen bezoeker weet m te vinden. Directeur Judikje Kiers 55 laat zien hoe je er komt in het doolhof dat het Amsterdam Museum is.
Amsterdam Museum Museumkids.
Wandel door de tijd, dwaal door de stad, maak kennis met de inwoners in het Amsterdam Museum en zie hoe Amsterdam van dorpje aan de rivier uitgroeide tot wereldstad. In de tentoonstelling Amsterdam DNA lees, zie, hoor en proef je wat Amsterdam tot Amsterdam heeft gemaakt.
Activiteiten De Nieuwe kerk Amsterdam.
Foto Evert Elzinga. De Nieuwe Kerk Amsterdam is al decennia beroemd om de spraakmakende tentoonstellingen van kunst, fotografie, en inspirerende personen en culturen. Met gemiddeld 220.000 bezoekers per jaar is de kerk een van de best bezochte tentoonstellingslocaties in Nederland.
Neutelings Riedijk maakt schetsontwerp verbouwing Amsterdam Museum architectenweb.nl.
Deze zomer wordt gekeken of Neutelings Riedijk op basis van het schetsontwerp ook het voorlopig ontwerp voor de verbouwing mag maken. De beoordeling geschiedt door een stuurgroep waarin de beide opdrachtgevers, het Amsterdam Museum en de gemeente Amsterdam, vertegenwoordigd zijn.
Amsterdam Museum Amsterdam.info.
Nederland English Deutch Italiano Español Francais Amsterdam Museum. In het hartje van winkelend Amsterdam, tussen de Kalverstraat en de Nieuwezijds Voorburgwal, wordt het verhaal verteld van Amsterdam: van hoe het een kleine acht eeuwen geleden begon als boeren en vissersdorp tot de wervelende stad die het nu is.
Bezoek Stedelijk Museum Amsterdam.
Kinderen en jongeren t/m 18 jaar, Museumkaart, Vrienden Stedelijk Museum, Leden Vereniging Rembrandt, ICOM, Stadspas, Iamsterdam City Card, Holland Pass, Lerarenpas Stedelijk Museum, BankGiro Loterij VIP-kaart, Young Stedelijk. Groepen alleen onder begeleiding van volwassenen met geldig entreebewijs. Plattegrond museum PDF. Bekijk wat er te doen is voor families. 1071 DJ Amsterdam.

Contacteer ons